Υδροβολή - Υδροαμμοβολή

Η BalkanBlast παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού υδροβολής/υδροαμμοβολής με υψηλή πίεση από 250bar έως και 800bar για καθαρισμούς επιφανειών από επικαθίσεις όπως λάδια, γράσα, κονιάματα, σκληρές επικαθίσεις κ.α. με έμπειρο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Υδροβολή ονομάζουμε τη μέθοδο καθαρισμού διαφόρων επιφανειών ποικίλων υλικών (όπως για παράδειγμα χάλυβα, πέτρας, τσιμέντου, πλαστικού, ξύλου) με την χρήση της εκτόξευσης πίδακα (τζετ) νερού από ένα ειδικό πιστόλι με ακροφύσιο και με μεγάλη πίεση πάνω στην επιφάνεια.

Υδροαμμοβολή γίνεται σε συνδυασμό με αποξεστικό υλικό για απομάκρυνση επιστρωμάτων βαφής, οξείδια που έχουν δημιουργηθεί και ότι άλλες επικαθίσεις υπάρχουν στην επιφάνεια. προετοιμάζοντας την για βαφή.

Η υδροβολή αποτελεί την πλέον αποδοτική και διαδεδομένη μέθοδο καθαρισμού και προετοιμασίας για βαφή μεταλλικών επιφανειών με μεγάλη γκάμα αποξεστικών μέσων για ξεχωριστή χρήση ανάλογα με την επιφάνεια προς καθαρισμό και το επίπεδο απόξεσης που θέλουμε.

Ακολουθήστε μας

Ποιοι είμαστε

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

BalkanBlast

Τηλ.: 6988091739, 2315537371

Διευθ.Γραφ.: Αλεξανδρείας 27, 54643, Θεσ/νίκη

Διευθ.Αποθ.: 11οχλμ. Θεσ/νίκης-Νεοχωρούδας, 54500, Θεσ/νίκη

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.